SERVICE: 040 - 42 65 25,  046 - 584 62

Höj och sänkbart glasräcke

Förläng utomhussäsongen med ClickitUp® som vindskydd

Qvists´s Återförsäljare

 

Vi levererar kompletta räcken i glas och rostfritt med pris- och kvalitetsgaranti.

ClickitUp är mer än ett glasräcke.

ClickitUp® är ett höj och sänkbart glasräcke som i upphöjt läge fungerar som ett vindskydd/väderskydd. När vinden ligger på frigör man glasräckets rörliga del med hjälp av ett handgrepp. För hemmafantasten skapar glasräckets höj och sänkbara funktion möjlighet för en längre och behagligare utomhussäsong tillsammans med nära och kära. På restaurangen skyddas gästerna från väder och vind, vilket gör uteserveringen till en behagligare plats att vistas på. – Både längre tid på dygnet och längre tid på året. I nedfällt läge är glasräcket 1100 mm högt. Det rörliga glaset är 800 mm vilket ger räcket en totalhöjd på 1900 mm i upphöjt läge. ClickitUp® består av glas och aluminiumprofiler och är utrustat med en semiautomatisk gasfjäderteknik, som balanserar den rörliga delen. Glaset fästs till profilen med limningstekniken Structural Glazing, där glaset limmas utanpå aluminiumprofilerna, sk steppat glas. All tillverkning av ClickitUp® sker i Halmstad (läs mer här). Vid frågor och funderingar tveka inte att kontakta oss ClickitUp® finns för markplan(ClickitUp® standard), för balkong/terrass (ClickitUp® balkong) och som placering innanför befintligt räcke (ClickitUp®Insida). ClickitUp® standard och ClickitUp® balkong finns att få som fast glasräcke.

ClickitUp Standard

ClickitUp® standard fungerar utmärkt till terrassen eller uteplatsen men också som ett alternativ till ett uterum då det skyddar mot väder och vind. Genom att komplettera ClickitUp® med en markis skapas en rumslig känsla med möjligheten att öppna upp eller stänga om sin utemiljö. ClickitUp® standard går att beställa till ytor där utfallsrisk ej förekommer.

ClickitUp Balkong

ClickitUp® Balkong tar genom sin unika design och funktion balkongen till en helt ny nivå. ErgoSafe, som är företaget bakom ClickitUp, är SP-certifierat i enlighet med EN-1090, en europeisk standard som hanterar bärande konstruktioner i stål och aluminium.

ClickitUp Insida

Höj och sänkbart glasräcke för placering på insidan av annat räcke. ClickitUp®Insida är en lösning som ger möjligheten att eftermontera ett vindskydd innanför redan befintligt räcke. Tveka inte att höra av er till oss om ni är nyfikna på ClickitUp®Insida. 

Vi säljer Q-railing

Sofistikerad design, oslagbar kvalitet, snabb montering och utmärkt säkerhet - det är det som Q-railing står för. Så ta dig tid att upptäcka vårt breda sortiment med certifierade glasräcken, balkongräcken, ledstänger, glasbeslag och glasklämmor, liksom våra många andra innovativa lösningar för räcken av högsta kvalitet.

Q-railing system är kända för sin flexibilitet. Tack vare sin modulära design kan du blanda och matcha komponenter hur du vill och skapa riktigt unika räcken. Det är så vi tillsammans gör verklighet av din vision.

Q-railing levererar handräcken och räcken för trappsteg och trappor. De kan även användas för att skapa säkerhetsbarriärer runt balkonger och mellan våningsplan. Vi har monterat otaliga balkongräcken och handräcken runt om i världen. Och vi har mött alla typer av monteringar. Privata bostäder, kontor, köpcentrum, idrottsarenor och flygplatser – vi har genomfört projekt på de mest skiftande platser. Här vill vi ge dig ett litet smakprov.

GLASRÄCKESSYSTEM

Oavsett om ditt projekt är ditt eget hem, en flygplats eller en idrottsplats kan du skapa fantastiska glasräcken med Q-railings system. Vi har ett brett utbud av komponenter för både inomhus- och utomhusmiljöer. Eleganta och omsorgsfullt tillverkade handräcke, överliggare och baser. Och du kan välja mellan sido- eller toppmontering. Låt ljuset flöda genom ditt projekt med Q-railings glasräckessystem.

 
EASY GLASS WALL

EASY GLASS WALL

EASY GLASS SMART

EASY GLASS SMART

En glasräckesrevolution
EASY GLASS VIEW

EASY GLASS VIEW

OSYNLIG FRANSK BALKONG

EASY GLASS MAX

DEN STARKASTE BASPROFILEN NÅGONSIN

EASY GLASS UP

UPPGRADERA DIN UTSIKT
EASY GLASS MOD

EASY GLASS MOD

ETT DESIGNBUDSKAP

BALKONGRÄCKESSYSTEM

Vill du ge din trappa, din balkong eller ditt uterum ett distinkt utseende ska du välja ett balkongräckessystem från Q-railing. Skapa din look med en av våra olika runda eller fyrkantiga designer. Och du kan fylla designen med vajrar, stolpar, nät eller glas. Monteringen är snabb och enkel och kräver ingen svetsning. Det snabbaste sättet att förvandla ditt projekt.

 

Overlay

Overlay

Overlay

Overlay

Overlay

Overlay

VÄGGRÄCKESSYSTEM

Väggräcken handlar om mer än bara säkerhet. Ett vackert handräcke monterat direkt på väggen kan vara den detalj som framhäver ditt projekt. Med olika material kan du skapa olika atmosfärer. Hos Q-railing kan du välja mellan ett brett utbud av räcke i rostfritt stål och olika träslag. Och oavsett vilken typ av vägg som du ska montera på har Q-railing ett fäste som passar.

 

Overlay

Overlay

Overlay