SERVICE: 040 - 42 65 25,  046 - 584 62

Våra UPPDRAG

REFERENSJOBB

QVISTS´s

REFERENSOBJEKT

STAY AT LUND

GLAS

VELLINGE

FASADGLAS

SONY LUND

glasgolv

ANNESTAD

GLASRÄCKE

LJUNGHUSEN

glasräcke

MALMÖ

SIRIUS

Inglasning av uterum & balkong

Ett härligt ljust uterum eller inglasad balkong har alltid varit en bra investering. Väljer man en isolerad lösning kan man njuta i sitt uterum året runt.
Uterum helt eller delvis i glas

UTERUM

MER GLAS MER SOMMAR

VAD VI KAN

KOMMUN OCH SKOLA

Vi jobbar mycket mot kommun och skola med ärenden som rör glasreparation. Har ditt företag eller du som privatperson drabbats av inbrott/skadegörelse och behöver snabb hjälp på plats? Vi hjälper självklart till!

MONTERING

Duschväggar, fönsterbyten, glaspartier och glasräcken tillhör också några av våra specialiteter. Som glasmästare med lång erfarenhet och gedigen kunskap kan vi alltid garantera ett resultat som håller bästa möjliga kvalitet

KUNSKAP

Vi arbetar ständigt med att både utveckla och behålla specialistkunskapen inom glasmästeri-delen. Vi vill kunna ge våra kunder det lilla extra när det kommer till service.

REPARATION

En trasig ruta kan normalt sett ta lite tid om man måste mäta, beställa, vänta på leverans för att sedan kunna montera. Detta kan vara besvärligt och kosta pengar. I synnerhet om man har en butik med ett trasigt skyltfönster som skrämmer bort kunderna.

RÄCKEN I GLAS

Som glasmästare har vi stor vana av att arbeta med olika material och genom att kombinera dessa på rätt sätt kan man skapa räcken som uppfyller kraven på både funktion och design. Med detta i åtanke säljer, producerar och installerar vi räcken i hela Skåne.

FLEXIBILITET

Flexibilitet är ett av våra honnörsord, detta innebär att tack vare vår moderna maskinpark så kan vi ställa om extremt snabbt när det krävs och ändå leverera skräddarsydda produkter med mycket kort varsel till våra kunder. Vi anser att det bara är fantasin som sätter gränser för vad som kan genomföras!